- 27 april 22:16hej hej hej hej hej hej

FNROLLSPELSKITMIGNLING idag, jag vet inte - vi slöt massa pakter och jag antar att det gick bra även om evelina skötte största delen av pratet.

jag har beställt biljetter till hultsfred :]:]:]:]

var hemma hos elin efter skolan och jag måste säga att hon är helt otrolig! hahahahahah
vi spelade tvspel - sitting ducks från tre år och tja, hon klarar inte uppdragen såklart, men så kommer jag och walla ni vet vad som händer typ.

ja ja snart är skolan slut och jag undrar om jag orkar gå imorgon.

hejdåsovgottochhoppasdulästenoganuMIKAELA  

- 17 april 23:05


hej kära små barn
jag har haft påsklov och det har värderats högt! helt underbart! jag och sara var bl.a. och promenerade i slottskogen i det fiiina vårvädret, ah helt underbart.
men det är är skola imorgon, som vanligt och efteråt är det BV som gäller, eller? jag har inte bestämt mig.

undrar om jag inte ska med till hultfsred iaf, jag kan inte bestämma mig. fan då, får prata med niclas och lea om det imorgon.
förrästen ska resan bokas imorgon, jag har fått uppdraget.

men nu ska jag fortsätta vara social med nanniz.

kött är mord!


..kom med nåt nytt wa
heja salo idag. freseten var det härligt att höra fotbollsplanslåten igen, den hade jag nästan glömt bort. haha tack vanessa! btw nothing, jag preliminärbokade thailandresan idag, till krabi och sen till bangkok. se ya' looserz.
min hund har badat i svartemossen idag och hon luktar illa och det är väl typiskt att hon ska lägga sig under mitt skrivbord bara för det. hon borde gå och duscha, så jävla slapp hund. badrummet är ej långt härifrån. ah.

- 10 april 23:00


it's okey to take me away.

mkay.. idag rev jag ner tapeter i mitt rum och hämtade dom nya tapeterna i tapetaffärn, haha. dom är så fruuktansvärt snygga! det kommer bli riktigt najs här inne :]

imorgon ska vi till bryggan om solen kikar fram, sen Vill jag bowla! små barn, små barn det är ett måste!

uhm förrästen satt jag, nadja,josefin, jonatan och elin på café igår från klockan 6 till halv tolv. väldigt trevlig känsla att slippa säga 'vi ses imorgon' när alla traskade därifrån. ledighet, tack.

- 9 april 15:00


mamma fyller år snart, den stora frågan är; vaart ska våra pengar gå? guldbyxorna fram och förhoppningsvis en tripp till thailand & krabi


cissi fyllde år i fredags och det firades.. congratulations !

nu är det  hockey.

- 6 april 17:55goddag.
slutade klockan elva idag, tack tack tack!
sen åkte jag och sara till backaplan och köpte dadlar i snöstormen.

jag är så jävla intressant.

- 5 april 10:06

hejp
nu ska jag&asta på promenad.
slättadamm here we come.
ah, buffert idag för alla intresserade, och imorgon börjar vi HALV NIO, snacka sovmorgon! suck..- 2 april 21:50


hejp
åkte till värmland/dalsland - åmål igår och hälsade på familjen ögren/sandberg (sysslingar, farskusiner och morsbästisar + hundsbästisar och hästar)
det var skoj för martin,magnus och mikael var där (sysslinggäng) och mikael har jag inte träffat på typ 4 år! insåg att jag ej var ensam om min förmåga att skrika ut massa saker när jag blir arg, eller det konstiga bettet som jag alltid åstadkommer när jag också är arg (fan vad jag är arg?). Mikael är ju preciis likadan, vilken trevlig släkt :]


min kamera var väl till lags och jag tog cirkus 100 kort på alla söta norskaskogatter,hundar och gudhestar som herrgården bjöd på. naw det var väl för gulligt.

image9
DET ÄR APRIL!