sjukhus


hejhej
jag har blivit opererad
och det var icke kul
jag skulle infinna mig på östra sjukhuset avd. 348 klockan 08.00 den 20/12, och det gjorde jag!
Fick veta att jag var sist på dagens operationslista vilket betyder att jag skulle bli kallad till narkos-avdelningen runt halv ett. när jag kom dit fick jag reda på att min läkare skulle vara med på en annans operation också och att min blir liite försenad. klockan tre blev jag inkörd i operationsrummet och blev Fastspänd på en sån där bår, eller vad det heter. Nedsövd, hann räkna till 11:] sedan nanade jag.
Vaknade upp på uppvaket och mådde inte lika illa som förra gången, men jag hade skitont i foten. klockan var typ halv fem när jag tittade på den första gången, och enligt den klockan låg jag och skrek och grät i över två timmar. Sköterskorna pumpade i smärstillande hela tiden och jag tyckte verkligen synd om mina grannar som fick stå ut med mitt tjutande, men fan vad ont jag hade!
Så när sköterskorna bad mig gå på toaletten gjorde jag det trots min hemska smärta och helt plötsligt släppte det onda något, och gipset (som sträcker sig upp till knät nästan!) blev helt rött, ja det rann blod och det var så vidrigt! helt pisseblött jävla äckligt blodigt gips hade jag helt plötsligt, jag var superhög pga. all morfin och smärtstillande (jag älskar den känslan, måhå). Kom upp till avdelningen runt 9 där min mor satt, hej hej på dig och sen sova. klockan halv elva eller nåt kom nattsköterskan och skulle sätta nytt dropp på mig, men min nål hade hamnat utanför blodådran så det nya droppet som hon satte i rann rakt ut i min arm. jag skojar inte om jag säger att min arm var tre gånger så stor och jag sa till henne att det gjorde skitont, hon brydde sig inte utan försökte sticka mig i mina händer och lyckades göra sönder båda mina stora ådror på händerna, ja Det gör ont. fick nytt dropp och tillslut tog hon ut det gamla som orsakat en gigantoarm! aj aj aj!! skitsköterskor. nästa dag glömde de ge mig panodil. De sa typ "vi kommer snart med tabletter åt er (jag delade nämnligen rum med en tjej som grät typ 24/7)", men de kom aldrig. jag fick hå hem runt halv tre dagen efter och enligt mina papper ska jag stoppa i min två panodil fyra gånger om dagen + penicillin, jag hade inte fått nåt av dom!
jag förstår varför sjuksköterskor inte tjänar pengar
kirurgerna och narkosläkarna var så himla mycket bättre och tog hand om en så som de borde göra!
jag har iaf fått nytt gips som jag ska ha tre veckor, sedan ska jag åka och ta ut stygn och få nytt gipps ytterligare tre veckor, tjuhu!
dessutom hade dom lyckats ställa "fel diagnos" på mig, det var inte alls något ben som saknades utan en sena som hade vuxit fel. så istället för en doktor under operationen var de tre stycken, och istället för en skruv fick jag två träpluggar (?), nåja.
bli aldrig sjuka :(
hejdå

sunday


sunday, oh shitty sunday.
jag förstår fortfarande inte det faktum att lärare ber oss planera, men inte sköter sig själva.
nästa vecka står detta på schemat
människan socialt och kulturellt - inlämning
kvinnohistoria -  media, reklam&genus
psykologi - prov (visst, jag missade i fredags men wtf)
filosofi & religion - fet inlämning & redovisning
svenska - hålla lektion om kvinnan och litteraturen
rättskunskap - pjäs

JAG ELSKAR SKOLAN

helgen var bra
lugn
och skön. precis som jag behövde

på torsdag är det julfest på bona via, sedan direkt till rio rio och dags för en sup! hah, åh så lustigt. men o, jag ser visst fram emot den kvällen endo. även om jag enligt mitt schema är fullbokad..
imorgon får jag inte glömma boken till kvinnohistorian. jag får inte glömma påminna elin om håret imorgon bitti. jag får inte glömma att Ally McBeal visas på tv klockan 6.
vad är det förrästen för datum imorgon?
vet att jag hade många uppgifter i fredags som bara rann ut i sanden.
hejdo

alright


hej
jag heter karin
jag uppdaterar min blogg dagligen
i fantasin..

idag är det fredag, ohyeh! sitter och Väntar på att gunnar ska komma hem ifrån läkaren så att han kan ta emot den skumma gubben som murar i vårt "bibliotek". det kommer bli väldigt fint därinne, det är redan det. Att få ut bokhyllorna och soffan gjorde susen. justera om totalt, det ska bli härligt. Och bort med den vidriga gröna färgen, ja det är limegrönt, nästan gult.
lyssnar på gwens nya skiva, BWAH! det går utför harajukun! den är inte bra, inte inte inte! jag tyckte om hennes lilla japan-tema på förra skivan, hahah..

idag gjorde vi rättskunskapsprov, HAHAHAH, fan.
filosofiläraren har inte fått mitt arbete - lämnar in på måndag IGEN
vi får förmodligen pengar för sthlmsresan nästa vecka

a, jusste. vi var i stockholm, jag och sara - förra helgen. jag älskar göteborg.

måh, har fått operationstid den 20december. jag kommer få kräla med gips i snön hela vinterlovet, men helt okej.

lugnt i skolan denna veckan, någorlunda iaf. bara två prov (?)
nästa vecka är det Fyra prov. HA HA HA. hejdå