31 juli, 21:28


STRÖMSTAD
rätt fint, men för mycket folk. Fast jag skulle inte tacka nej åt en sommarstuga på nordkoster, eller sydkoster.

vi såg sammanlagt 4 rävar och typ 30 rådjur när vi var i smeviken. moderkakan informerade mig om att det är ett gammalt tattarområde. Alla dalslands tattare kommer typ därifrån. Bullaren kallas det visst..

jag fick kestine utskrivet utav eleonors moder innan vi åkte. hur kul är det att få massa utslag för att man råkar doppa sig i en sjö? det var lite roligt när jag skulle hemta ut tabletterna.
Apotekaren=1
Khurr=2

1 - ja, kestine var det då.
2 - eh, alltså karin hurtig
1 - a, kestine. det stämmer bra
2 - ... nej karin. har hon skrivit fel?
(lång lång paus, nummer 2 iaktar nummer 1 och rynkar på ögonbrynet)
1 - du ska få kestine. det heter så.
2 - .... hm

ÅH. snälla hjärna gör ej såhär mot mig!
garvade hela vägen till bilen, mest för att jag är så jävla velig.
köpte en underbar hudkräm om ni är intresserade.

sommargodis


ah sommardag, igen. idag spelade vi minigolf på "Bosna IF":s bana i bispisgården. jag vann. fast jag fick typ fyra stycken åttor, men jag misstänker att de andra sög tillräckligt mycket för att jag skulle klå dem!

Idag har jag suttit och skrivit in remisser på datorerna i torslanda. Så sökte jag på mitt födelsedatum och vips så kom jag fram. Frågade mamma hur det kom sig, har ju aldrig besökt torslanda vårdcentral, kanske har dom lagt in mig för att jag jobbar där? FY SKUMBANAN.
right now : the libertines - can't stand me now.

kish!

  

helgen var *ZuPeRdUpEr*. trevligt att bosätta sig i onsala ett par dagar med saras tokiga hundar och mor. idag har jag jobbat från 8a till halv fem, elenor var där så det blidde lite mer socialt. vi satt och klippte "visitkort" väldigt, väldigt länge!

ingen har väl missat israels lilla attack mot libanon?världens farligaste terroristledare, G W Bush borde mördas långsamt, dränkas i olja inlindad i amerikanska flaggan.





remiss från laboratoriet


hej jag praktiserar på torslanda vårdcentral.
det är 28 grader inne i lokalerna
GRATIS BUBBELVATTEN!


btw så ska det åska och regna imorgon. AAAAH paradise NOWWW