- 30 mars 14:54

14:54

hejp jag fick min kamera igår, det gillar vi, right folks?

klantade mig fett mycket idag, skulle kopiera diverse papper som ska postas till alla stipendiesökningar, bl.a. personbevis. MEN jag råkade kopiera saras istället för mitt så nu har jag typ 18 sara-personbevis. STARKT jobbat. jag hatar att vara snurrig.


22:55


nu har jag vart på kalas hos kusinerna. hugo fyllde ett, han har lärt sig gå! sophia försökte lära sig att skriva ett brev till sin kompis Alva, det var jättegulligt. men hon var trött och grinig så hon började gråta när hon inte kunde, man kan tro att vi är släkt.

- 28 mars 23:47


hejp
ingen kamera idag - gunnar hade inte tid att hämta ut den. men hey man, it's cool, it's fucking fine!


- 27 mars 22:14blir jag president så Vet ni vilket ämne jag kommer slopa i skolan.
1+1


hejdo

- 26 mars 21:05


sara åker till london imorgon vilket innebär en hel vecka utan slapp-lektioner! det innebär långa trista mattelektioner med seriösa människor, det innebär att jag får ringa alla stipendiefonder alldeles själv :[

kom nyss hem från träningen och idag har vi fått ytterligare en tysk i laget, det är helt skumt. hon är galen, no kidding. hon brottade ner mig idag!


imorgon ska jag få kameran! aah! dansa på bordet gott folk!

- 15 mars 22:10

"Medan läkarna har tagit
över i rutan är sjuksköterskorna
desto osynligare,
menar Elisabeth Dahlborg
Lyckhage. Hon har skrivit
en avhandling om hur sjuksköterskor
porträtteras i tv.
– De är kvinnor som assisterar
läkare, unga kvinnor,
snygga kvinnor. De är hjälpredor,
en förlängd arm åt
läkarna. Det
är inte tydligt
att sjuksköterskor
kan
något eget,
något som
inte läkarna
kan.
Få vet att
sjuksköterskor
går en treårig
akademisk utbildning,
säger hon.
– Värst är ”Grey’s Anatomy”.
Den är riktigt vidrig,
och förmedlar en förnedrande
bild av sjuksköterskan.
”Cityakuten” är tekniskt
väldigt välgjord och
trovärdig. ”Scrubs” tittar
jag på för att den är så rolig.
Den vänder på verkligheten,
men det visar ju också att
det finns en sådan här bild
av sjuksköterskor.
Verkligheten är trots
allt sundare än fiktionen,
menar hon.
– Jag tror att ju
yngre man är, desto
mer påverkar det.
De studenter
som söker sig till
högskoleutbildning
gör det av
andra skäl."

ja, mamma var med i metro idag.. gulligt värre.
(hon skriver om hur sjuksköterskor representeras i sjukhusserier, typ. att dom är korkade och svansar efter läkaren, ja "titta själva på grey's anatomi") min lilla feministmorsa, ha ha.


hela dagen har jag varit hos evelina och skrivit på vår landstudie som ska vara inne nästa vecka, vi kom långt och jag är så trött på skolan nu så fan vet vad jag gör!
skulle lagt upp lite söta bilder på när hennes syskon dansar men jag har fumlat bort min kamera, eh..? så det får bli imorgon.
och, värt att notera, imorgon ska jag vimsa runt på stan med MALIN och LISA två bonnar från kba, det var inte igår. kul kul..

nu tänker jag inte läsa till vårt historiaförhör som vi har imorgon klockan åtta eftersom jag planerar in att försova mig, busigt.- 14 mars 20:22

spenatimorgon är det studiedag, inte helt fel. om det inte vore för att jag faktiskt ska hem till evelina och Studera, vi ska skriva om vårt kära land kina som vi ska representera i FN-rollspelet om cirkus 9 veckor.
.. funderar på att gå på japanskan på morgonen, dels kommer jag ju upp isf och dessutom har jag inte varit där på 2,5 veckor, hm..

kan inte någon väcka mig imorgon med orden "hey! jag fixade en restresa åt dig för 1500:- till thailand i tre veckor, all inclusive" ....?
(fast, all inclusive låter ganska trist.. )

- 13 mars 19:02


"i botten på varje psykiskt lidande ligger alltid
 ett element av extrem självupptagenhet"i minnet du lever,
du finns alltid kvar
i minnet jag ser dig,
precis som du var

- 13 mars 09:27nu slutar snart min latinlektion, men jag är hemma. somnade inte förrän halvfyra-fyra i natt eftersom jag drack 3 koppar kaffe igår Efter tränigen, halv tio. smartass.. kom inte upp till första lektionen, men nu är jag redo!
har inte gjort engelskaläxan dock. jag är ändå bäst.

japanskaläxan är inte heller påläst, inte på ungefär tre månader, eller fyra kanske. jag gav upp ganska tidigt. japaner är ändå ej trevliga.

well, ohayô gozaimasu

- 12 mars 23:35rednex? hur fan funkar egentligen schlager-sverige? det är liksom ingen idé att bli upprörd.

idag tog jag, mor och styvfar en härlig promenad i vårsolen med min söta byracka asta. en kines varvade oss tre gånger när vi gick runt svarte mossen, jag skrattade varje gång för hon var så lustig.

sedan föll jag ner i min underbara soffa och läste 50 sidor ur karin fossum's-de galnas hus. punkt.natti natti!


- 11 mars 11:25

mh, igår var det dags för ännu ett flashigt bröllop, glitter och glamour med jesus i trikåer. OKEJ, lika bra att erkänna - jag gick frivilligt. Mest för att höra spännande historier om adam och jesus i vassen.

jag hade kunnat stanna hemma och tränat min hund att vissla på snyggingar, men jag väljer jesus. vår enda diktator, lika bra att ge sig!


efter det söta långsamma tråkiga bröllopet begav jag mig till färjenäs där jag och annat folk grillade bl a. rökt majskolv och brända korvar. det var satans kallt, alltså riktigt kallt,  -5 grader och blåst! vi stod ut 2 timmar..

på senkvällen var det SCHLAGER som gällde! ohyeah vi är väl överenns om att carola kan shejka sin butt, right?  katastrofala bidrag! om inte Andreas Johnsson vinner i sthlm på lörda är sveriges schlager-framtid i fara..
i pausunderhållningen filmade dom från grekiska föreningen i kära göteborg och jag som halvsov framför tvn vaknade plötsligt till och sa ungefär;
"shit, det där såg ut som min klasskompis.."
fem sekunder senare
"ah, fan vad likt det var!"
fem sekunder senare
"det är ju fan hon!!"