you make me like charitysara och jag "firade" att vi klarade av kvinnohistorian, ja. klarade av, inte mer. jag är riktigt besviken på redovisningen, ett riktigt skämt. men jag var så stressad att jag var nära på att kräkas idag, så jag tycker ändå att jag gjorde ett bra jobb. hahah.. ska fotofixa en bild på plakatet så ni får se hur stilrent det är, shit, jag hoppas man får stilpoäng.

vill gratulera mikaelan till de välförtjänta pengarna, du är en riktig pingla, som man skulle sagt ifall man nyttjade det språket.som ni ser saknar jag liv. men, imorgon är det anders och måns!
och redovisning
och inlämning

DÖD ÅT TENGIL!!

söndag

image12

i minnet du lever, du finns alltid kvar.
alla helgonna och krans på graven. bilden är tagen i maj eftersom mina bilder rååkade försvinna. tyckte iaf att du var värd en tanke.
måhå, söndag. sex veckor plugg. + en hel termin till. det är ju fruktansvärt.
igår var elin,cissi,fjong & sara här, vi såg film och åt.

ärligt talat, klockan är 11.12 just nu och jag brukar inte få skolångest förrän fram på eftermiddagen, men så fort jag vaknade så kom den, som ett brev på posten! Jag har nästan läst 23 terminer sammanlagt, det måste få ett slut.

Men - ensam hemma torsdag-lördag..
fotoexpedition med vicky på lördag
alkoholkalas

:)

promenixade vid svartemossen i fina vädret:ja, jo.. vattentorn och grejer..
idag börjar "till salu" på kanal5 klockan 20.00, missa inte för allt i världen. Glöm inte heller Anders&Måns 21.30 på SVT2. Glöm inte betala tv-licens.
jag måste klippa min lugg, på riktigt. den ser bara rolig ut & nej, inte pixx på det.
mh, hejdo
läs vickys blogg. hon är mer uppdaterad än jag. vi bor nästan på samma gata så om ni vill läsa mer om lokalt väder så besök henne: www.viktoriatomic.se
HEJDÅ
hejp

javisst det har blivit lite uttjatat nu. när man läst alla 20 dagliga bloggar.
ni skriver alla ungefär samma sak;
DET HAR SNÖAT!
egentligen förvånas jag inte. mer förberedd kan man nästan inte vara, eftersom det faktiskt har snöat. första snön på många håll och det borde uppmärksammas!!
jag har sett på corpse bride idag, lyckades komma över den för 99:- igår när jag var på "BRIO" med Lisa&Malin. Men budgeten håller inte.

idag kommer roomservice och det är favoritdesignen som gör jobbet, me love you long time :]

HEJDÅ