;D~

Hej gott folk
äntligen fredag, verkligen ÄNTLIGEN.
Såg film om alkohol på biograf draken idag, obligatoriskt för alla treor på vår skola. bra, visst.. "don't drink and drive-projekt". bra.

nyheter nyheter är att jag och sara får åka med till ryssland i maj, woho im so happy. tror dock att våra ryska vänner tycker att det kommer bli ännu roligare, pratade med dom förut och de planerar redan aktiviteter. skumbananerhejdå

¶;Þ


hey
idag ska jag för första gången ta med gipset på fest, jag tror att han ser fram emot det, wuhu..
Infinna mig hos maria runt 6 för diverse pyntning, sedan hos motevaselin runt nio, stämmer det? Jag hoppas att gojan kommer också, no party without the goj. bwha!

När jag mot min vilja blev väckt av den förskräckliga katten kalle upptäckte jag en snöstorm utanför mina fönster. Min balkong + döda tomatplanta var helt vita, ohmy tänkte jag. Men det regnar väl bort får jag hoppas.. Snö och gips är inte bästa kombinationen.

I onsdags var jag på möte med Individuell Människohjälps nya grupp, än så länge kallad IVIK. Än så länge är vi bara 7 pers som har hand om tre IV-gymnasium.. Tanken är att vi ska ta med nyanlända flyktingar som precis lär sig det svenska språket & den svenska kulturen, på olika aktiviteter. Vår första anhalt blir informationsmöte på kortedalas iv-gymnasium och samma vecka en bowlingrunda. Sedan blir det hisinges gymnasium och trots att vi tänkt vänta med frölunda har de hört av sig och ber oss komma och prata redan nu. Vet inte riktigt hur det ska gå ihop med tanke på att vi är så få. Samtidigt är alla väldigt engagerade och positiva, det verkar inte finnas någonting omöjligt :)

projektarbetet är ifrån min sida i full rullning, vet dock inte hur sara har hanterat det lilla häftet. Skrivit ut information ifrån SIDA's hemsida om våra länder, woho go girl!

hejdå i snöstormen

nytt gips


tjuhu
idag har jag fått nytt gips, ett lila sådant, wohu! de tog stygnen och drog i min skadade fot, aj!
imorgon åker jag färdtjänst till skolan, hahahah..dvs taxi :]
bwah! jag vill göra massa saker, men tiden funkar inte riktigt.

ehm..
hade kalas i söndags, det var riktigt trevligt! ca 35 personer på vår mellanvåning, varav typ 5 småbarn! >.<

har fått mina filmer ifrån cdon, vilka kap!

hejdoo

tjuhu

HEJ!!

om ca trettio minuter fyller jag år imorgon, om trettio minuter har jag TP- & tårtkalas imorgon, för att jag fyller 18. Tro mig, jag hade väldigt gärna velat spendera den här kvällen ute, eller åtminstone på viktorias FeZt, men ack, jag tror inte att det är bra för mitt gips med alkohol.
Även om jag idag råkade lova Motevaselin att, som traditionen lyder - komma på hennes födelsedagsfest den 20 januari. The gips will still be there.. skitsamma!
lyssnar på rusiaks hiphoppiga låt, han lyckas verkligen övertyga mig, YEH HE'S A HIPHOPPAH!
kvällen var bra, dagen var bra. jag har nog aktiverat mig mer än normalt. Jag har åkt bil till kungälvs chex-fabrik (även om jag satt kvar i bilen och studerade foto-tidningen). Jag har nog säkert hoppat upp och ner för trappan fler gånger idag än jag normalt gör (det Är jobbigt. ni som inte har hoppat på ett ben upp för en dåligt byggd trappa bör pröva, ack!)
på söndag är det släktkalas här, jag hoppas på en god smörgåstårta och fler tulpaner +  någon interesting book, INTERESTING.

här har jag sparat lite plats åt mig själv att fylla ut med tre bilder ifrån thailands-paradis under regnperioden;