the free day


hejp
fredag fredag!
inte för att det förändrar min vardag sådär fasligt just nu, men alla andra är ju glada.




Igår när jag jobbade så ringde jag till en person som bodde i härnösand, hon berättade världens historier om sina verkstadsbesök! min vardag är spännande.

träffade min kära vän linda/bror en sväng. berättade om sin tripp till USA för att hälsa på sin pojkväns föräldrar.
jag tänker skriva ner den här bara för att..

De skulle till nåt ställe i USA ( jag kommer ihåg så bra). Först skulle de mellanlanda i Amsterdam, men när de kom dit så stod det att deras flight hade blivit inställd vidare till USA. Då var dom ändå tre stycken som var där tillsammans så det var rätt chill tydligen. Sedan skulle dom försöka boka om flyget och fick stå i en kö med 500 pers före dom själva, där de drogs ca 7 nummer i timman. När de stått där i typ 5h så säger en kille till dom att 'ska ni över atlanten kan ni gå dit bort' okej, de gick dit.
då fick dom reda på att de var tvugna att splittra sig, Linda tog ett eget plan medan hennes pojkvän + hans bror åkte tillsammans.
Så sätter hon sig tillslut på planet efter typ en miljon timmar på Amsterdams flygplats. Planet till Detroit (där hon skulle mellanlanda) var något försenat så hon hade bara ca 40 minuter på sig att ta sig bagage och checka in till det andra planet. så stod hon och kollade efter sin väska jättelänge, men den kom inte. Tydligen var den kvar i Amsterdam.
Sen skulle hon hålla på och intervjuas och grejer, och sen igenom en till säkerhetskontroll. Men då hade flygplatsen bombhotats! så med tio minuter kvar tills sista boarding kom hon inte igenom säkerhetsgrejen. Fick dra hela sin resehistoria och tillslut släppte de förbi henne.
Då skulle hon såklart läängst bort i korridoren, vi snackar en gigantisk flygplats - så hon kutade och knuffades tills hon tillslut kom fram till gaten. De hade redan stängt men släppte på henne ändå..
När hon kom på planet sa tjejen brevid henne 'åh, jag ser att du är ifrån Europa, jag har aldrig pratat med någon därifrån.. '
Linda började störtgråta.
Men tillslut kom hon fram


image610

IM BACK!

image598

hej hej hej hej hej
jag är hemma igen

jag har haft det bra, tackar som frågar. Det var soligt och skönt för det mesta, dock inte överdrivet varmt enligt mig. runt 20 grader skulle jag gissa!

Det har varit ett jäkla äventyr, så mycket action två 50+'are orkar. Vi har kört vilse, åkt 80 mil under en dag för att hälsa på hos vulkanen etna. Mamma har beställt Latte och myntade en ny mening för ordet modersmjölk. Det har varit strömavbrott. Vi har ätit äcklig mat dränkt i starkvin som smakade skit.
vi har letat efter restauranger, det har varit riktigt svårt faksit. nästsista kvällen hittade vi årets bästa pizzeria (som det förövrigt absolut inte kryllade av heller). där åt vi mat sista kvällen också, tråkiga som vi är.
syster har råkat ut för vissa pant-disasters, jag har fått en fläskläpp som ser ut som en finne (bara för att jag skulle sticka ut huvudet genom bilrutan och kolla vart tanklocket satt när bilen skumpade. AJ så studsade läppen mot bilrutan, det gör ont.) min mamma slog i näsan i en platsgrej i bagaget och har fått ett litet jack, haha. Vi har varit utestängda på poolområdet. Tappat bort tennisbollar. Sett roliga sicilianska gubbar. Sett världens cooligaste prosetion (?). superkristna katoliker som firar påsk genom att ha världens tåg genom hela stan med konstiga budskap om jesus och maria, ungefär. Det kändes lite som göteborgskalaset förutom att det var lite mer heligt. + - alkohol.
vi har jämfört Jesus mamma maria med morran (hon såg ut så bakifrån där hon åkte runt på prositionen). Vi har varit i en spökstad.
http://en.wikipedia.org/wiki/Erice
vi har inte solat så mycket.
eftersom vi flög ifrån sthlm åkte vi bil i snöstorm hem igår. mellan ulricehamn och borås var det jätteläskigt väder och när vi tillslut tagit oss till borås säger dom på radion att det är jätteoväder just där vi åkt och varnar människor som ska åka där. tur att vi inte hörde det tidigare.
(förresten, är det någon mer än jag som tycker att det är mysigt att åka bil under ruskiga väderförhållanden? typ som när det regnar ohållbart och man knappt ser nåt, eller när det snöar så mycket att inte ens plogbilen orkar ta sig fram? det känns som att alla på vägen blir best friends och hjälper varann. skapar en convoj liksom. hej hej vi håller ihop mot samma vädergud)

nu ska jag flasha lite mer bilder.
hejdå



sicily yup yup


Hej hej kära barn.

Det händer massor av saker, som vanligt. Jag jobbar och blir låtsasrik. Det har varit TUR-mässa här i gbg också, redigt kul. Jag och mamma + syster fick superpass vilket innebar att vi kunde komma in på branschdagen. då fick man gratis mat, kaffe och godis. jag har tonvis av pennor, vilket suger eftersom de bara ligger och glor på mig.

Har haft magkatarr i över en vecka dessutom, det är verkligen inget kul även om det börjar lätta lite.

jag och malin pratade inför över 100 pers på ingrid segerstedts gymnasium också, pirr pirr. Jag var riktigt stolt med tanke på att jag legat och mått dåligt dagarna innan.

Nåväl, imorgon beger jag mig till sicilien
eller vänta..
ikväll redan.

image597

där har vi en liten kusin som kalasar på kladdkakesmet.

hejdå