MUMINS SAMLADE AVENTYR #2


hejp!

nu sitter jag pa dudleys kontor, han har alltsa en dator! helt sjukt, det raknade jag ej med.
kom fram till colombo igar morse, valdigt somnig. skulle igenom visumskiten och det tog tre ar. skulle leta upp min vaska som aaaldrig kom. stod dar hur lange som helst med annat folk. fragade en snurrig bagagegubbe ifall det fanns fler veskor. 'nepp'
OKEJ.
fast tillslut kom den rullandes endo, vilken lycka!

motte dudley utanfor och vi borjade den timslanga tokiga bilfarden forbi gubbar med pistoler ner hit. kopte flipflops till mig (jag hade ej glomt, mina svenska flippisar var borta). at konstiga saker pa ett cafe. kopte kall dricka.
val framme fick jag det finaste rummet, saklart! ska dela med nagan av volontarerna som kommer idag, men vi har ett eget badrum och varsta stora sangarna. hah. lyxvolontar.

nar jag mellanlandade pa dubais flygplats var jag totalt ur balans. kom rakt ut i groten bland stressat folk och jag bara suktade efter kaffe. och nikotin men det kanns samtidigt inte som att jag borde namna sant.
hade tre timmar att spendera pa den har flygplatsen och med en kalastung kameravaska kande jag ej for att hanga i taxfree sa jag gick igenom dubais flygplats. insag att jag verkligen var pa vag bort fran allting och blev helt supernervig. sag en starbucks och bestallde kaffe. 'vi tar inte kort' AH? dubais flygplats = hightech 2000 men deras starbucks tar ej kort?  
en tant sag hur stressad och fortvivlad jag var och sa at mig att valja vad jag ville ha sa skulle hon betala. jag fick flipp och borjade lipa som en barn dar jag stod. sa tack tack tack och skyndade mig bort storlipandes.
efter lite blossande var allting prima igen men jag insag att jag hade gatt sjukt langt bort fran min gate och att jag snart skulle boarda. ville ringa hem och saga att allt var okej nar de skrek final call, hah. naval, allt lungt.
skulle pa planet och sa sager de i hogtalarna 'theres a fire in the building. keep calm and wait for more information' visst, man kan la vara lugn, men om de fortsatter att upprepa det typ 30 ggr blir man lite nojig. vi hann iaf pa planet innan flygplatsen brann ner (?).

forsta natten i ett kalasvarmt rum med myggnat gick bra. insag dock att jag hade en 8cm kackerlacka som sprang runt och skulle be den ta sitt pick&pack och lamna rummet, icke ville den det. hotade med att kasta skon pa den och han gav med sig. puh.


NU - hanga med turtlarna i steksolen.
puss o kram

Kommentarer
Postat av: Alfons papi

Hihi, en gråtande nikotinkrävande karin i en staqrbuckskö i Dubai, inte något man får se varje dag? va trevligt att du fått ett sånt fint rum, men kackellackor? fi fan, det hade jag inte pallat. du får skriva om vad du gör med ungarna också, i wanna know! hultsfred är lika tråkigt som vanligt. börjar fatta att jag ska lämna detta snart. känns helt sjukt. jag saknar dig som broder daniel saknade håkan efter hans avhopp. skicka gärna iväg ett mail nästa gång du får tillgång till datorn. alabo, sockerläpp! PUSS

2008-11-17 @ 22:06:54
Postat av: SYSTER

åååååååååååååååååååhå vad jag saknar dig skrutten. du, sms mig med adress dit jag ska skicka resten av din present? dåligt med adresser dit i brevet ;) KUNDE.INTE.HÅLLA.MIG.älskar dig över allt!

Postat av: Josefin

Åhh, du har redan hunnit vara glad och ledsen.. glad för fint rum, ledsen för jobbiga dubais starbucks... du hinner med mycket du!

Jag vill veta vad du leker när du volontärar dig hörru!?

Puss och kööösss

Josse

2008-11-19 @ 22:38:45
URL: http://solstickan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback